3de Verdieping, No.2 bldg., Huaqiang-weg, Shangsha-gemeenschap, Chang'an-stad, 523850, Dongguan-stad, de Provincie van Guangdong, China
Thuis

Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit CO2 laser gravure machine voor verkoop
Van goede kwaliteit CO2 laser gravure machine voor verkoop
10 keer sneller dan de vorige machine!

—— De Klant van Kazachstan

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd. Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd.
Workshop1 Workshop2 Workshop3 receptie Sales office workshop4 Factory profiel workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : LEADBOOM
Aantal werknemers : 1~100
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

In Maart 2010, werd de eerste eenheid van lasermachine met merkgebonden   intellectuele   het bezits  rechten van LEADBOOM met succes onderzocht en werd ontwikkeld, en werd tegelijkertijd gelanceerd op de markt, om de high-end markt tot dusver te grijpen; het marktaandeel heeft plaatste herhaaldelijk nieuwe hoog van alle tijden, en heeft verkregen de erkenning van klanten en de goede reputatie (top 500 inbegrepen de klant in de wereld) is, diverse types van lasermateriaal altijd in de bovenkant van marktaandeel geweest. het is verenigbaar met onze bedrijfsfilosofie van klantgericht en sterkte van technisch team om het bovengenoemde succes te bereiken.

 

High-end van LEADBOOM leverancier als volgt: wij hebben een strategisch partnerschap op lange termijn met internationale professionele laseronderzoeksinstellingen en industriële bekende ondernemingen gevestigd (zoals: De COHERENTE V.S. SYNRAD, IIVI, Japan MITSUBISHI, KEYENCE, Duitsland Rofin, IPG, SCANLAB, het UK SPI… enz.), dat grote waarborg met primaire bron aan onze machinekwaliteit maakt.

 

Onze hoofdproducten inbegrepen Co2-ontdoende van machine van de laserdraad, de draad ontdoende van machine van de metaallaser, Co2-laser machine merken, vezellaser machine merken, groene laser machine merken, UVlaser machine merken, Co2-lasersnijmachine, lasersnijmachine voor dunne metalen, de machine van het laserlassen, laserverf machine verwijderen, de machine van de laserschil ..... andere machines van de reekslaser en volledig automatiseringsmateriaal die.

 

Wij moeten niet alleen volledige het ontwerpoplossingen van de laserverwerking voor binnenlandse en overzee maken klanten, maar ook allerlei de draad die van de automatiseringslaser verstrekken van、 ontdoen merkend lassen、 en knipselmateriaal; Ons bedrijf heeft een correct kwaliteitscontrole en van de naverkoopdiensten systeem, met geavanceerd technische、 hoogte - kwaliteit als norm, om eind te verstrekken - gebruikers met de beste en volledige technische ondersteuning en onderhoudsdienst in pre-sale、 verkoop、 naverkoop opgezet.

 

Diverse types van lasermachine worden wijd gebruikt in kabelverwerking, oortelefoon, kabelverwerking met hoge frekwentie, elektronische, IC-spaander, keramiek, industriële elektrisch, elektrische apparaten, LEIDENE verlichting, Juwelen, hardware, hulpmiddelen, sanitaire waren, instrumenten, auto en motorfietsdelen, voedsel en drankpakket, stuk speelgoed, giften, geneeskunde en gezondheidszorg, knutselenverwerking, mobiele telefoon communicatie componenten en andere industrieën.

 

Onze lasermachines zijn met succes verkocht aan Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en andere regio's, en het gekregen positief van klanten koppelt en lof vele jaren terug; De tentoonstellings、 demonstratie overzee, de Internationale verrichtings、 technische ondersteuning en het aandeel moeten een deel van het uitgaan strategie in LEADBOOM worden.

 

Ons bedrijf baseerde op eigen aan de industrie behoeften, en richtte; klant eerst, achtervolging van perfectie; technology-oriented, attente dienst; reputatie eerst, beste kwaliteit. Onze voordelen kunnen niet door bijbehorend lasermateriaal meer worden verklaard, wat wij verstrekten volledige oplossingen is, zijn industriële 4,0 onze bewegende richting, is het succes van klanten ons succes.

Werk en creeer briljante verwezenlijkingen samen!

Contactgegevens
Dongguan Leadboom Photoelectronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Eleven Yi

Tel.: 86-769-85357951

Fax: 86-769-85848636

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)